COVID-19-info  COVID-dashboard

shr

Een verdachte zit vast voor ontvoering en huiselijk geweld na een confrontatie van 5 uur met de politie.

Op 14 maart 2023 om 10:43 uur reageerde het Larimer County Sheriff's Office op een incident met huiselijk geweld in een huis in Bellvue / Poudre Canyon. Een volwassen vrouwelijk slachtoffer was meer dan een dag in huis vastgehouden en mishandeld door de volwassen mannelijke verdachte. Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen, kon het slachtoffer ontsnappen en werd met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

De verdachte werd geïdentificeerd als Jared Gassen (DOB 02/15/84), van Bellvue. Gassen barricadeerde de woning en weigerde naar buiten te gaan. Het Larimer County Regional All Hazards/Crisis Response-team reageerde om te helpen. Er werden verschillende minder dodelijke middelen gebruikt om zijn medewerking te krijgen, maar Gassen bleef bevelen weigeren. Om 4:02 uur werd hij aangehouden met de hulp van K9 Tyr. Gassen kreeg medische behandeling en werd geboekt in de gevangenis van Larimer County op basis van de volgende aanklachten:

  • Ontvoering in de tweede graad (F4)
  • Tweedegraads aanval (F4)
  • Huiselijk geweld

Extra kosten zijn in behandeling. Een boekingsfoto is bijgevoegd.

"Onze hulpsheriffs vertrouwden op hun training, sterke tactische besluitvorming en een verscheidenheid aan hulpmiddelen om dit resultaat te bereiken", zei patrouilleluitenant Jamie Smith. "Oproepen tot huiselijk geweld zijn vaak onvoorspelbaar en gevaarlijk voor alle betrokkenen, en we zijn dankbaar voor dit veilige einde."

Drugsgebruik wordt onderzocht als mogelijke factor in deze zaak. Bedankt aan onze openbare veiligheidspartners bij UCHealth die hebben geholpen bij dit incident. De beschuldigingen zijn slechts een beschuldiging en de beklaagde wordt voor onschuldig gehouden totdat en tenzij zijn schuld is bewezen.


Huiselijk geweld treft individuen en gezinnen in veel gemeenschappen. Als u of iemand die u kent te maken heeft met intiem partnergeweld, zijn hier in Larimer County middelen beschikbaar:

Kruispunt Safehouse: https://crossroadssafehouse.org/ 

Voorstanders van de Estes Valley-crisis: https://www.crisisadvocates.org/

Alternatieven voor geweld: https://alternativestoviolence.org/   

SAVA-centrum: https://savacenter.org/

Klik op een foto om te vergroten.Persbericht
Gepubliceerd op: 
Woensdag 15 maart 2023 - 2:24 uur
Contact details: 

Voorlichter
Het kantoor van de sheriff van Larimer County
(970)980-2501 |  Email

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
E-mail abonnementen
Transparantie | toegankelijkheid | Beveiliging
Juridische disclaimers
Vertalen
website feedback Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vlagstatus:   Vlag van de VSVolledigVlag van ColoradoVolledig
pijltje omhoog
willekeurigheid