Om gezondheids- en veiligheidsredenen is de inloopservice op de 2e verdieping van het Fort Collins Larimer County Assessor's Office tijdelijk gesloten op 4, 5 en 6 maart vanwege werkzaamheden op die verdieping op 200 W. Oak St., Fort Collins.

Geplaatst op: 
do 29 feb - 11:27 uur
Departement: 
assessor

Het bestuur van Larimer County of County Commissioners heeft vandaag het Strategisch Plan 2024-2028 van de provincie aangenomen. Het Strategisch Plan zal de leemten in de dienstverlening in onze gemeenschap op een grote verscheidenheid aan gebieden aanpakken.

Geplaatst op: 
di 27 feb - 01:35 uur
Departement: 
Budget

Op vrijdag 23 februari 2024, omstreeks 6 uur, ontving de meldkamer een melding dat een man een familielid had aangevallen, dat matige verwondingen opliep.

Geplaatst op: 
vr, 23 februari - 04:02 uur
Departement: 
Sheriff

Larimer County Treasurer en Public Trustee Irene Josey herinnert belastingbetalers eraan dat donderdag 29 februari 2024 de deadline is voor het betalen van de eerste helft van uw onroerendgoedbelasting.

Geplaatst op: 
vr, 23 februari - 01:20 uur
Departement: 
Penningmeester en algemeen curator

Het Larimer County Office of Emergency Management biedt dit voorjaar opnieuw een paraatheidscursus aan voor de gemeenschap.

Geplaatst op: 
do 22 feb - 12:19 uur
Departement: 
Emergency Management

Vijf jaar lang voerden de Colorado State University Extension Master Gardeners in Larimer County rassenproeven uit om te bepalen welke tomaten- en paprikarassen het beste presteren in Noord-Colorado.

Geplaatst op: 
wo 21 februari - 12:14 uur
Departement: 
Verlenging

Wie onderhoudt de weg en brug waar ik dagelijks op rij? Waar gaat mijn afval naartoe? Is het restaurant waar ik ga eten veilig? Vind antwoorden op de manier waarop deze en andere essentiële openbare diensten worden aangeboden aan alle inwoners van Larimer County in onze gratis cursus van 10 weken, Larimer County 101.

Geplaatst op: 
do 15 feb - 11:24 uur
Departement: 
BOCC

Larimer County ontving in december 1041 een vergunningsaanvraag van 2023 van de stad Thornton voor de aanleg van een waterleiding door Larimer County en is nu klaar voor formele beoordeling door Larimer County.

Geplaatst op: 
wo 14 februari - 11:44 uur
Departement: 
Ontwikkeling van de gemeenschap

In samenwerking met Fort Collins Connexion en Pulse Fiber Internet heeft de Larimer County-gemeenschap $14 miljoen aan subsidies ontvangen om de breedbandinfrastructuur te verbeteren en uit te breiden.

Geplaatst op: 
di 13 feb - 11:40 uur
Departement: 
BOCC

Het Larimer County Conservation Corps voert beoordelingen van de efficiëntie van woningen uit als een gratis service voor klanten van Fort Collins Utilities en Loveland Water and Power. 

Geplaatst op: 
di 13 feb - 10:58 uur
Departement: 
Economische en personeelsontwikkeling

Er is een update beschikbaar in het onderzoek van het Critical Incident Response Team naar een schietpartij waarbij een officier van Fort Collins betrokken was.

Geplaatst op: 
vr, 09 februari - 04:24 uur
Departement: 
Sheriff

De verkiezingsafdeling van Larimer County nodigt middelbare scholieren van openbare, particuliere en thuisscholen uit om deel te nemen aan een I Voted Sticker Design Contest.

Geplaatst op: 
di 06 feb - 10:50 uur
Departement: 
Griffier en Recorder

Lid worden van een bestuur of commissie is een geweldige manier om betrokken te zijn bij uw provincie en gemeenschap. Onze besturen en commissies spelen een cruciale rol bij het doen van aanbevelingen aan de Raad van Larimer County Commissioners over een verscheidenheid aan belangrijke zaken. De deadline voor aanmelding is 8 maart 2024.

Geplaatst op: 
Ma, 05 februari - 11:54 uur
Departement: 
BOCC

Larimer County Treasurer & Public Trustee Irene Josey vraagt ​​eigenaren van onroerend goed in Larimer County om uw post in de gaten te houden voor de bezorging van uw 2023, betaalbaar in 2024 onroerendgoedbelastingaangifte of onroerendgoedbelastingbriefkaart.

Geplaatst op: 
do 01 feb - 11:32 uur
Departement: 
Penningmeester en algemeen curator

Geef uw mening en geef vorm aan de toekomst van onze provincie! Larimer County nodigt alle inwoners uit om deel te nemen aan de Larimer County Community Survey 2024. Uw feedback is essentieel bij het evalueren en verbeteren van onze provinciale diensten.

Geplaatst op: 
do 25 jan - 11:34 uur
Departement: 
BOCC

De Board of Larimer County Commissioners en de Environmental and Science Advisory Board nemen nominaties aan voor de Environmental Stewardship Awards 2024. Zowel individuen als organisaties worden uitgenodigd om deel te nemen.

Geplaatst op: 
wo 24 jan - 12:00 uur
Departement: 
BOCC

Larimer County heeft het vereiste project- en uitgavenrapport voor het vierde kwartaal van 2023 ingediend voor de Staats- en lokaal fiscaal herstelfonds.

Geplaatst op: 
di 23 jan - 11:08 uur
Departement: 
Budget

Grant geeft gevangenen meer macht via het Stone Soup Community Reintegration Initiative

Geplaatst op: 
Ma 22 jan - 11:09 uur
Departement: 
Sheriff

Het Community Mitigation Grant Program, dat wordt aangeboden via het Larimer County Office of Emergency Management, voorziet in subsidies van maximaal $10,000 om de obstakels waarmee gemeenschappen worden geconfronteerd te helpen wegnemen om hen beter voorbereid te maken om samen te werken en veerkrachtiger te worden.

Geplaatst op: 
Ma 22 jan - 11:00 uur
Departement: 
Emergency Management

Een man uit Wyoming werd donderdagavond in Wellington gearresteerd wegens ontvoering en mishandeling. 

Geplaatst op: 
vr 19 jan - 04:08 uur
Departement: 
Sheriff