Traducir al español

Kristin Stephens, commissaris van Larimer County, is geselecteerd om tijdens de zomer een programma van drie weken bij te wonen aan de John F. Kennedy School of Government van Harvard University als lid van de 42e klas van Harvard Fellows van de Gates Family Foundation. 

Stephens was een van de zes anderen die werden geselecteerd uit een concurrerend aantal kandidaten. Deelnemers aan het programma ontwikkelen nieuwe vaardigheden en strategieën om complexe publieke kwesties aan te pakken en hun organisaties naar effectieve resultaten te leiden. De huidige commissaris van Larimer County, John Kefalas, was een fellow in het programma in 2011.

Tijdens het interactieve programma van drie weken werken regerings- en publieke leiders samen met hun collega's en de faculteit van Harvard om oplossingen te vinden voor kritieke uitdagingen waarmee zij als publieke leiders worden geconfronteerd in snel veranderende sociale en politieke omgevingen.

Sinds 1980 heeft het programma van de stichting meer dan 270 van Colorado's beste burgerleiders in staat gesteld om deel te nemen aan het Senior Executives in State and Local Government Program van de Kennedy School. Elk voorjaar nodigt de Gates Foundation gekozen, benoemde en loopbaanfunctionarissen van staats- en lokale overheden in heel Colorado uit om zich aan te melden voor het Kennedy School-programma.

Gepubliceerd op: 
Dinsdag 26 april 2022 - 2:31 uur
Contact details:

Raad van districtscommissarissen, bocc@larimer.org, 970-498-7010

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog