COVID-19-info  COVID-dashboard

Heb jij of iemand die je kent een passie om liefde voor de natuur te inspireren bij alle leeftijden? Larimer County Department of Natural Resources nodigt je uit om deel te nemen aan hun missie om mensen, natuur en plaats met elkaar te verbinden als vrijwillige natuuronderwijzer. Deze rol is van cruciaal belang bij het delen van inspiratie, informatie en rentmeesterschap met honderden bezoekers per jaar in de parken en open ruimtes van Larimer County. 

Natuurdocenten geven les aan schoolgroepen, praten met bezoekers op populaire trailheads en leiden wandelingen over verschillende onderwerpen, naast andere waardevolle diensten. "Natuuronderwijzer zijn is een geweldige manier om je begrip van de natuurlijke wereld te vergroten en waardevolle vrijwilligerservaring op te doen", zegt Julie Enderby, Education & Volunteer Supervisor. "Bovendien ben je een belangrijk onderdeel van onze vrijwilligersgemeenschap die geeft om het milieu en anderen inspireert om het te waarderen."

Ervaring in milieueducatie of ecologie is niet vereist. Vrijwillige natuuronderwijzers krijgen training en ondersteuning samen met flexibele planning. Ze moeten een antecedentenonderzoek doorstaan ​​en vervoer hebben.

De vereiste trainingssessie zal in maart worden gehouden met instructies over onder meer onderwijs, spreken in het openbaar, natuurbehoud en rentmeesterschap. Ga voor meer informatie en om uw aanvraag vóór 28 februari in te dienen naar larimer.gov/naturalresources/vrijwilliger. Neem voor vragen contact op met Julie Enderby, Education & Volunteer Supervisor, op jenderby@larimer.org of bel (970) 619-4552.

Gepubliceerd op: 
Donderdag 15 december 2022 - 3:13 uur
Contact details:

Julie Enderby
Begeleider Onderwijs & Vrijwilligers
Natuurlijke hulpbronnen van Larimer County
(970) 619-4552 of jenderby@larimer.org

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
E-mail abonnementen
Transparantie | toegankelijkheid | Beveiliging
Juridische disclaimers
Vertalen
website feedback Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vlagstatus:   Vlag van de VSVolledigVlag van ColoradoVolledig
pijltje omhoog