Weerwaarschuwingen    Waarschuwing voor rode vlag
Traducir al español

Hoewel de meeste ongevallen op landelijke wegen in Larimer County nog steeds worden veroorzaakt door het verlaten van de weg, hebben verbeteringen aan de weg en de veiligheid en betere monitoring ertoe bijgedragen dat sommige van deze ongevallen zijn verminderd.

Afleiding tijdens het rijden is ook nog steeds een belangrijke oorzaak van deze ongevallen, waarbij automobilisten tussen de 20 en 29 jaar betrokken zijn bij ongevallen, waarvan vele op kruispunten. Het aantal ongevallen met letsel is in 18 met 2022% gestegen ten opzichte van 2021.

Naast afgeleid rijden waren te hoge snelheid en slecht rijden ook veelvoorkomende oorzaken van ongevallen. De gegevens en oorzaken van ongevallen in Larimer County weerspiegelen ook Colorado en nationale trends sinds het aantal voertuigen op de wegen van Larimer County is toegenomen.

Het Verkeersveiligheidsrapport Larimer County 2022, een jaarverslag opgesteld door Larimer County Engineering, is vrijgegeven voor openbare beoordeling en werd onlangs ook gepresenteerd aan de raad van commissarissen van Larimer County.

Het rapport bevat crashgegevens, veiligheidsverbeteringen, een inventaris van wegen en bruggen die door de provincie worden onderhouden en andere gegevens over wegen en transport in Larimer County.

Het rapport behandelt ook lopende en geplande projecten die zijn ontworpen om de veiligheid op het wegennet van Larimer County te vergroten, zoals wegverbreding, nieuwe bestrating, bredere wegbermen en herschikking van wegen. Verkeerssnelheidsmonitors en -displays zijn ook strategisch geplaatst op de wegen van Larimer County om automobilisten aan te moedigen de juiste snelheidslimieten te volgen en indien nodig hun snelheid te vertragen.

Larimer County heeft ook een federale subsidie ​​gekregen om een ​​actieplan voor verkeersveiligheid te ontwikkelen voor delen van Larimer County zonder rechtspersoonlijkheid. De subsidie ​​Safe Streets for All [SS4A] van de Federal Highway Administration zal Larimer County helpen haar inspanningen te vergroten met verschillende projecten om de wegen in Larimer County veiliger te maken. 

Publieksbereik en betrokkenheid en details over de SS4A-subsidie ​​zijn binnenkort beschikbaar via deze link: https://www.larimer.gov/engineering

Vragen over het verkeersveiligheidsrapport van Larimer County of de SS4A-subsidie? Neem contact op met Larimer County Engineering op 970-498-5700 of e-mail NL-Traffic@larimer.gov.

Gepubliceerd op: 
Maandag 22 mei 2023 - 11:59 uur
Contact details:

Mark Peterson, ingenieur in Larimer County, 970-498-5714, petersmr@co.larimer.co.us

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
E-mail abonnementen
Carrièremogelijkheden
Transparantie | Toegankelijkheid | Security
Juridische disclaimers
Vertaal deze site
website feedback Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vlagstatus:   VolVol
pijltje omhoog