Traducir al español
HAE

Het Larimer County Department of Health waarschuwt bewoners dat er maandagmiddag een hondsdolle vleermuis is gevonden in Edora Park in Fort Collins. De vleermuis was op het pad nabij de noordoostelijke parkeerplaats. De vleermuis werd getest en de resultaten die woensdag werden ontvangen, bevestigden dat de vleermuis positief was voor hondsdolheid. 

Als u, uw kinderen of uw huisdieren direct contact hebben gehad met een vleermuis in dit gebied, neem dan contact op met het Larimer County Department of Health and Environment door te bellen naar 970-498-6666. 

Overdracht van hondsdolheid vindt plaats wanneer het speeksel van een geïnfecteerd dier de huid binnendringt door bijvoorbeeld een beet of kras van het dier. Gewoon in de buurt van een vleermuis zijn, wordt niet als blootstelling beschouwd. 

Hondsdolheid is zeer zeldzaam in de Verenigde Staten, maar het is een uiterst ernstige ziekte die dodelijk is bij mensen en andere zoogdieren zodra de symptomen zich beginnen te ontwikkelen. Met een snelle behandeling na blootstelling en voordat de symptomen verschijnen, kan hondsdolheid worden voorkomen. 

De gezondheidsafdeling herinnert bewoners eraan om nooit wilde dieren te voeren of aan te raken en ervoor te zorgen dat huisdieren op de hoogte zijn van hun hondsdolheidsvaccinaties. Als u een ziek of gewond wild dier ziet, bel dan de Dierenbescherming op 970-226-3647 toestel. 7.

Ga voor de laatste informatie over hondsdolheid in Larimer County, inclusief een kaart met de locaties waar hondsdolle dieren zijn gevonden, naar www.larimer.gov/rabies.

Bezig met een muur van rabioso in het park Edora de Fort Collins

Condado de Larimer, CO — El Departamento de Salud del condado de Larimer wordt gewaarschuwd voor een persoon die leeft in de condado die lunes wordt voor het aangaan van een murciélago rabioso in Edora Park en Fort Collins. De muur staat in de afzender van het noreste appartement. De Murciélago heeft een aantal keren een pruebas gehad en de resultaten hebben de miércos bevestigd die bevestigen dat de Murciélago tijdperk portador de rabia is.

Als u contact met ons opneemt of contact opneemt met een murciélago in deze zone, informeer dan naar het Departamento de Salud en de Medio Ambiente van Larimer op 970-498-6666.

De transmissie van de hondsdolheid produceert het speeksel van een dier dat geïnfecteerd is en het dier binnendringt. De meeste mensen kijken naar een muur en beschouwen een expositie niet als een overweging.

Als mensen in de Verenigde Staten wonen, is er een ernstig leven dat het resultaat is van een sterveling voor de mensen en andere moeders die een paar kinderen hebben verloren. De hondsdolheid prevenirse con un tratamiento rapido tras la exposición y antes de que aparezcan los sintomas.

El Departamento de Salud les recuerda a los residentes que nunca deben alimentar ni tocar a los animales salvajes y que deben asegurarse de que las mascotas estén al día con sus vacunas contra la rabia. Als je een dier redt en erfgenaam bent, stuur dan een dierencontrole op 970-226-3647 ext. 7.

Om meer informatie te krijgen over de rabia en de condado van Larimer, die een kaart van los lugares bevat, die zich bezighoudt met dieren met rabia, bezoek www.larimer.gov/rabies

 

Gepubliceerd op: 
Woensdag 24 mei 2023 - 3:49 uur
Contact details:

Kori Wilford, kwilford@larimer.org

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog