Weerwaarschuwingen
Traducir al español

Bijna 300 leden van de gemeenschap bezochten The Ranch op 1 mei voor de inaugurele Larimer County Office on Aging Community Fair, georganiseerd door het Office on Aging, onderdeel van de Aging and Adult Services Division binnen het Department of Human Services.

Het gratis evenement bood ouderen, zorgverleners en individuen die plannen maken voor de toekomst een ruimte om te leren over ouder wordende initiatieven in de gemeenschap en om in contact te komen met hulpmiddelen. Deelnemers kwamen in contact met 50 gemeenschapsorganisaties tijdens een leveranciersbeurs die gezondheidszorg, transport, hulp bij thuiszorg, vrijetijdsactiviteiten, respijt en meer omvatte.

Educatieve breakout-sessies gaven communityleden waardevolle kennis en inzichten:

De Community Fair werd afgesloten met een ceremonie ter ere van de winnaars van de Older Americans Month Awards 2024. Elk jaar in mei, tijdens de Older Americans Montheert het Office on Aging twee uitzonderlijke leden van de gemeenschap voor hun belangenbehartiging en toewijding aan senioren in onze gemeenschap. Dit jaar reikten Larimer County Commissioners Shadduck-McNally en John Kefalas de Outstanding Senior Volunteer Award uit aan Janis Markuson en de Outstanding Family Caregiver Award aan Bob Branch. Lees hier meer over elk van de prijswinnaars.

Bezoek voor meer informatie over de programma's en diensten van Larimer County Office on Aging larimer.gov/senioren.


Katie Stieber van de divisie Aging & Adult Services begroet een deelnemer.
Gepubliceerd op: 
Zaterdag 4 mei 2024 - 11:07 uur
Contact details: 

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog