Traducir al español
Foto van Tina Harris, Larimer County Clerk en Recorder

Tine Harris

Griffier en Recorder

Alle niet-aangesloten kiezers in Larimer County zullen bij de komende verkiezingen in juni een geheimhoudingshoes voor hun stempakket ontvangen.

Nu we de komende verkiezingen van 25 juni 2024 naderen, moeten niet-aangesloten kiezers begrijpen wat ze kunnen verwachten in hun stembiljetten per post. 

Tijdens deze verkiezingscyclus ontvangen niet-aangesloten kiezers een stembiljet met een speciaal ontworpen geheimhoudingshoes. Dankzij de geheimhoudingshoes kan een tweeledig team van verkiezingsrechters bevestigen dat het stembiljet van slechts één partij is gestemd en teruggestuurd, terwijl de stemming vertrouwelijk blijft.

“We wilden de instructies voor niet-gelieerde kiezers benadrukken en vonden dat dit de beste manier was om dat te doen”, zegt Tina Harris, griffier en recorder van Larimer County. “Ons doel is dat de geheimhoudingshoes de zichtbaarheid van de niet-aangesloten kiezersinstructies zal vergroten en onze niet-aangesloten kiezers in staat zal stellen vol vertrouwen en veilig deel te nemen aan de verkiezingen, wetende dat hun stemmen privé zijn en nauwkeurig worden geregistreerd.”

Niet-aangesloten kiezers worden eraan herinnerd hun pakket bij ontvangst te controleren en de bijgevoegde instructies zorgvuldig te volgen. Het stembiljet van slechts één partij mag worden ingevuld en teruggestuurd. Stembiljetten worden afgewezen als beide stembiljetten worden teruggegeven.

Larimer County begint in de week van 3 juni met het versturen van stembiljetten voor de verkiezingen van 25 juni 2024. Als u uw stembiljet niet vóór 15 juni 2024 heeft ontvangen, neem dan contact op met het verkiezingsbureau van Larimer County op 970-498-7820.

Voor meer informatie over het stemproces per post of om hulp te vragen, worden kiezers aangemoedigd contact op te nemen met het Larimer County Elections Office op 970-498-7820 of naar vote.larimer.gov te gaan.

Het kantoor van de Larimer County Clerk and Recorder zet zich in voor het faciliteren van een toegankelijk en transparant verkiezingsproces voor elke burger.

Gepubliceerd op: 
Woensdag 29 mei 2024 - 11:20 uur
Contact details:

Tina Harris, griffier van Larimer County, [970] 498-7852, Tina.Harris@larimer.gov

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog