Traducir al español
Foto van Irene Josey, penningmeester en openbaar beheerder van Larimer County

Irene Josey

Penningmeester en algemeen curator

Larimer County Treasurer & Public Trustee Irene Josey herinnert belastingbetalers eraan dat de tweede helft van de onroerendgoedbelasting vóór 15 juni moet zijn betaald. Deze deadline is voor belastingbetalers die hun belastingen in twee gelijke termijnen betalen, waarbij de eerste helft op 29 februari moet zijn betaald. Onroerendgoedbelasting niet betaald in juni 15 wordt op 16 juni achterstallig en is onderworpen aan achterstallige rente in overeenstemming met de wetten van Colorado. Als u voor de volledige betalingsoptie heeft gekozen, moest de betaling op 30 april plaatsvinden en op 1 mei achterstallig zijn.

Voor uw gemak zijn er verschillende manieren om uw betaling uit te voeren. Onroerendgoedbelasting kan online worden betaald met een creditcard of bankpas (tegen betaling) of met een elektronische cheque (geen kosten). U kunt betalingen ook per post sturen naar Larimer County Treasurer, PO Box 2336, Fort Collins, CO 80522, en betalingen die op of vóór 15 juni met een poststempel van de US Postal Service zijn verzonden, worden als tijdig beschouwd. Betalingen kunnen worden afgeleverd in onze beveiligde 24-uursbrievenbus op 200 W. Oak St., Fort Collins, of persoonlijk worden betaald. Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 00 uur. Voeg bij uw betaling uw betalingscoupon toe. Als u geen betalingscoupon heeft, vermeld dan uw schemanummer. 

Bedrijfseigenaren die het misschien moeilijk vinden om zowel hun onroerendgoedbelasting als hun persoonlijke eigendomsbelasting te betalen, kunnen contact opnemen met het penningmeesterkantoor om te zien of een betalingsplan voor de persoonlijke eigendomsbelasting geschikt voor hen zou zijn. Het bestaande Colorado Revised Statute [CRS] staat provinciale penningmeesters toe om betalingsplannen op te stellen, uitsluitend voor de persoonlijke eigendomsbelasting. Dit geldt niet voor andere vormen van onroerendgoedbelasting.

Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft, neem dan telefonisch contact met ons op via (970) 498-7020, via e-mail op lctreasurer@larimer.org, of via onze online chatoptie op www.larimer.gov/penningmeester

Gepubliceerd op: 
Vrijdag 7 juni 2024 - 12:14 uur
Contact details:

Irene Josey, penningmeester en openbare trustee van Larimer County (970) 498-7020

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog