Een verdachte zit vast nadat hij een man met zijn voertuig heeft aangereden en agenten bijna heeft overreden tijdens een arrestatiebevel.

Op 28 juni 2024 namen onderzoekers van het Larimer County Sheriff's Office contact op met Jason Beezley (geb. 06/11/81) uit Loveland. Beezley werd gezocht wegens meerdere aanklachten, waaronder mishandeling, kindermisbruik, crimineel onheil, huiselijk geweld en bezit van drugs met de bedoeling deze te verspreiden. Toen ze contact met hem opnamen in blok 2300 van E. 9th St in Loveland, weigerde de verdachte mee te werken met de wetshandhaving en probeerde hij in zijn vrachtwagen te vertrekken. Zijn passagier bleef buiten het voertuig, op welk moment Beezley over het been van de man reed en roekeloos richting zeven LCSO-agenten reed. De passagier liep lichte verwondingen op. Er raakten geen afgevaardigden gewond. 

Beezley werd in hechtenis genomen en op grond van zijn arrestatiebevelen opgenomen in de gevangenis van Larimer County, evenals acht extra aanklachten wegens poging tot tweedegraads moord (F2).

Er is een boekingsfoto bijgevoegd. Beezley kreeg van de Larimer County Court een contante borgsom van $ 250,000 uitgegeven.

“Het is uiterst zorgwekkend als iemand de levens van anderen bedreigt louter om aansprakelijkheid te ontlopen”, aldus rechercheur Bobby Moll. 'Wegrennen voor de gevolgen van je eigen daden werkt hier in Larimer County niet. Als je slechte beslissingen hebt genomen, neem dan de verantwoordelijkheid en ga met de uitkomst om, en creëer dan een nieuw pad voor je leven.

De beschuldigingen zijn slechts een beschuldiging en de beklaagden worden verondersteld onschuldig te zijn totdat en tenzij hun schuld is bewezen.
 

Uitgegeven op
ma 1 juli 2024

Voorlichter
Het kantoor van de sheriff van Larimer County
(970)980-2501 |  E-mail

afdeling

Klik op een foto om te vergroten.