Larimer County Administrative Services, District Attorney en Landfill zijn gesloten voor Memorial Day op 27 mei 2024. Kritieke county-diensten worden niet verstoord door sluitingen.
Traducir al español
shr

Het Sheriff's Office van Larimer County onderzoekt de dood van een man die woensdag in North Fort Collins is gevonden. 

Op 10 april 2024 rond 12 uur ontving LCSO een melding van een overleden persoon in een greppel bij Highway 20 en Taft Hill Road. Een arbeider was bezig met onderhoud aan een duiker toen hij de man aantrof. Onderzoekers hebben de scène onderzocht en de man werd naar het kantoor van de Larimer County Lijkschouwer vervoerd. 

Op basis van ter plaatse verzameld bewijsmateriaal hebben onderzoekers een mogelijke naam en een familiecontact voor de man vastgesteld. Terwijl de officiële forensische bevestiging nog in behandeling is, is de familie op de hoogte gebracht. Het kantoor van de lijkschouwer zal zijn identiteit op een later tijdstip vrijgeven, evenals de oorzaak en wijze van overlijden, in afwachting van de toxicologische resultaten. 

Uit het vooronderzoek en de autopsie zijn geen duidelijke aanwijzingen van kwaad opzet gebleken; Onderzoekers zijn echter nog steeds bezig om vast te stellen wat er met de man is gebeurd. Iedereen met informatie, die nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd contact op te nemen met onderzoeker Marcus Simelane op (970) 498-5515. Mensen die anoniem willen blijven, kunnen ook contact opnemen met Crime Stoppers van Larimer County op 970-221-6868 of www.stopcriminals.org. 

“Onze onderzoekers en ons forensisch team beschikten over heel weinig informatie toen ze ter plaatse kwamen. Met behulp van hun expertise en methodische verwerking verzamelden ze snel details en bewijsmateriaal om een ​​duidelijker beeld te krijgen”, aldus kapitein Bobby Moll, die leiding geeft aan de onderzoeksdivisie. “Hoewel er nog veel werk aan de winkel is, waardeer ik de snelle reactie waardoor ze het proces konden starten om antwoorden te krijgen voor een rouwende familie.”

Gepubliceerd op: 
Vrijdag 12 april 2024 - 11:53 uur
Contact details: 

Voorlichter
Het kantoor van de sheriff van Larimer County
(970)980-2501 |  E-mail

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog