COVID-19-info  COVID-dashboard

Carolina en Tomas Quinonez, beiden medewerkers van de afdeling Human Services van Larimer County, zijn de ontvangers van de Ranger Brendan Unitt Community Service Award 2022.

Brendan Unitt was een Larimer County Natural Resources Ranger die op talloze manieren iets teruggaf aan onze gemeenschap. Hij verloor zijn leven in augustus 2020 noodlijdende zwemmers redden tijdens een storm bij Horsetooth Reservoir in Larimer County.

De Ranger Brendan Unitt Service Award wordt uitgereikt aan een medewerker van Larimer County in zijn geheugen wie demonstreert een passie om hun gemeenschap te dienen door middel van onbaatzuchtige daden van dienstverlening aan de gemeenschap.

Zowel Carolina als Tomas dienen onze gemeenschap op ontelbare manieren door informatie en middelen te verstrekken aan degenen die gezinnen kunnen bereiken en versterken die mogelijk een taalbarrière hebben of niet over de nodige toegang tot deze middelen beschikken. Carolina is casemanager bij het Larimer County Office on Aging en Tomas is Community Navigator bij de afdeling Kinderen, Jeugd en Gezin, beide binnen het Department of Human Services. 

"Bedankt voor het helpen van mensen in onze gemeenschap bij het navigeren door het systeem en het ondersteunen van mensen in onze gemeenschap die misschien wat taalhulp nodig hebben. Uw teruggave is zeer lovenswaardig. Ik wil u uit de grond van mijn hart bedanken”, zei Jody Shadduck-McNally, commissaris van Larimer County.

Carolina grijpt zowel tijdens haar werk als daarbuiten elke gelegenheid aan om ervoor te zorgen dat de mensen in de Spaanstalige gemeenschap het begrijpen en toegang hebben tot de middelen die voor hen beschikbaar zijn. Ze verbindt ook immigrantenfamilies die worden gedeporteerd met instanties, kerken en non-profitorganisaties met de benodigde middelen.

“Je belichaamt de geest van Ranger Brendan Unitt, die boven en buiten zijn plicht ging. Ik denk dat het een echt geschenk is om verschillende talen te kennen en in contact te komen met verschillende culturen”, zei John Kefalas, commissaris van Larimer County. “Ik wil ook een pluim geven aan onze Guiding Principles-commissie die heel hard werkt om te beslissen wie de prijs ontvangt. Het is geen gemakkelijke taak.”

Tijdens de Cameron Peak Fire en de East Troublesome Fires was Tomas ter plaatse om gezinnen te bereiken die Spaans als hun primaire taal gebruiken, en de middelen en informatie te delen om toegang te krijgen tot de middelen die voor hen beschikbaar waren tijdens en tijdens het herstel van beide branden. Tomas werkt ook in het Fatherhood Initiative zodat er betrokken vaders aanwezig zijn in gezinnen. Als community navigator met de Supported Families, Stronger Community subsidie ​​richt Tomas zich op het voorkomen van kindermishandeling en vroege interventie.

"Het is heel opwindend om deze onderscheiding te geven aan een familie die zich inzet om voor anderen te zorgen", zei Kristin Stephens, commissaris van Larimer County. "Dat doe je bij je dagelijkse werk, dan 's nachts en in het weekend en op vrije dagen dien je ook de gemeenschap en vind je mensen die het moeilijk hebben in onze gemeenschap --- stemmen en gezichten die we niet vaak zien en soms moeten verbergen - door mensen in onze gemeenschap te bereiken die kwetsbaar zijn. Daar ben ik dankbaar voor.”

Over de Ranger Brendan Unitt Community Service Award:

Brendan Unitt Brendan begon in 2020 als Larimer County Natural Resources Boat Ranger bij Horsetooth Reservoir. Hij zette zich van ganser harte in om veiligheidshulp en noodhulp te bieden aan bezoekers van Horsetooth Reservoir. Op 20 augustus 2020 stierf Brendan Unitt tijdens het redden van noodlijdende zwemmers tijdens een plotselinge zware storm op Horsetooth Reservoir. Brendan was nog maar een paar dagen verwijderd van het begin van lessen via de politieacademie van Aims Community College. Hij was 27 jaar oud. De dienst en opoffering van Ranger Unitt aan de burgers van Larimer County worden jaarlijks geëerd met de Ranger Unitt Award.

Gepubliceerd op: 
Dinsdag 15 november 2022 - 3:40 uur

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
E-mail abonnementen
Transparantie | toegankelijkheid | Beveiliging
Juridische disclaimers
Vertalen
website feedback Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vlagstatus:   Vlag van de VSVolledigVlag van ColoradoVolledig
pijltje omhoog
willekeurigheid