Weerwaarschuwingen
Traducir al español

Larimer County heeft opnieuw een goedkeurende controleverklaring ontvangen voor zijn uitgebreide jaarlijkse financiële verslag 2022, opgesteld door het Larimer County Department of Finance. 

De raad van Larimer County Commissioners accepteerde het rapport tijdens hun reguliere vergadering over administratieve zaken. Een zuivere mening geeft het publiek vertrouwen dat de financiële rapportage van de provincie betrouwbaar en transparant is. Het rapport bevat de gecontroleerde financiële overzichten van de provincie, de analyse van het management, statistieken en andere financiële informatie. 

RubinBrown, Certified Public Accountants & Business Consultants, een firma van onafhankelijke accountants, controleerde de jaarrekening van Larimer County zoals vereist door de statuten van de staat Colorado. County-personeel, onder leiding van Larimer County Director of Finance Carol Block, Controller Lorrie Lopez en Accounting Manager Alex LaBlanc, hebben het rapport opgesteld. 

Bovendien werd Larimer County onlangs geëerd met zijn 40e opeenvolgende Certificate of Achievement for Excellence in Financial Reporting voor het uitgebreide financiële jaarverslag van vorig jaar (2021). Deze onderscheiding, toegekend door de Government Finance Officers Association, erkent overheden die verder gaan dan de basisrapportagevereisten die nodig zijn voor een zuiver oordeel. Slechts ongeveer 17% van de provincies in het hele land ontvangt de onderscheiding in enig jaar. De provincie is van plan om haar financiële verslag over 2022 ter overweging in te dienen in het kader van hetzelfde programma. 

Klik hier om het uitgebreide financiële jaarverslag 2022 te bekijken https://www.larimer.gov/sites/default/files/2022_annual_report_acfr.pdf   

Gepubliceerd op: 
Donderdag 20 juli 2023 - 12:03 uur
Contact details:

Carol Block, financieel directeur van Larimer County, [970] 498-5931, cblock@larimer.org

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog