Traducir al español

Schade aan infrastructuur en eigendommen door plotselinge overstromingen als gevolg van de recente stormen tussen 31 juli en 3 augustus heeft de raad van commissarissen van Larimer County vandaag ertoe aangezet om te stemmen voor een rampenverklaring in de Retreat, Glen Haven en langs de Buckhorn-gebieden van Larimer County.

Op aanbeveling van het Office of Emergency Management stemde de raad van commissarissen van Larimer County tijdens hun vergadering over administratieve zaken met 3-0 om de verklaring te ratificeren die op 4 augustus door de voorzitter van de raad was ondertekend. De vandaag aangenomen rampenverklaring blijft van kracht tot 31 augustus 2023. 

Plotselinge overstromingen als gevolg van de stormen hebben privébezit beschadigd en meer dan $ 1 miljoen aan schade aan de openbare weg veroorzaakt.

Schade aan openbare eigendommen is opgetreden op Lower Streamside Drive tussen Larimer County Road 43, waarbij Black Creek aanzienlijke schade opliep. Larimer County Road 44H heeft ook schade opgelopen.

De kosten en omvang van het verhalen van en reageren op deze schade zullen naar verwachting de middelen van Larimer County te boven gaan en Larimer County in staat stellen om hulp voor reparaties aan te vragen.

In deze gebieden wordt verwacht dat de seizoensgebonden moessonregens de komende weken aanhouden.

 

Gepubliceerd op: 
Dinsdag 8 augustus 2023 - 2:07 uur
Contact details:

Lori Hodges, dir. of Emergency Mgt., 970-619-4900, hodgeslr@co.larimer.co.us

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog