Weerwaarschuwingen
Traducir al español
Foto van Irene Josey, penningmeester en openbaar beheerder van Larimer County

Irene Josey

Penningmeester en algemeen curator

De Larimer County Treasurer & Public Trustee's Office zal volgende week mededelingen met oranje tags plaatsen voor gefabriceerde huizen met achterstallige onroerendgoedbelasting uit 2022 die in 2023 moet worden betaald.

De tags zijn een extra beleefdheidsherinnering om vóór 30 september 2023 te betalen om verdere wettelijke kosten in oktober en mogelijke verkoop van pandrechten in november te voorkomen. Vanaf 31 oktober mogen alle achterstallige belastingen en toeslagen alleen contant of met gecertificeerde fondsen worden betaald.

Voor uw gemak zijn er verschillende manieren om uw betaling uit te voeren. Onroerendgoedbelasting kan online worden betaald met een creditcard of bankpas (tegen betaling) of met een elektronische cheque (geen kosten). U kunt betalingen ook per post sturen naar Larimer County Treasurer, PO Box 2336, Fort Collins, CO 80522. Betalingen kunnen worden afgegeven in onze beveiligde 24-uursbrievenbus op 200 W. Oak St., Fort Collins, of persoonlijk worden betaald. Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 4 uur

Belastingbetalers worden ook uitgenodigd om zich aan te melden voor het ontvangen van een e-mail voor betalingsherinneringen voor de onroerende voorheffing. Elk jaar worden er vier e-mails verzonden, met onder meer een melding dat er overzichten van de onroerendgoedbelasting zijn verzonden, herinneringen voor de betalingstermijnen van 28 februari en 15 juni voor degenen die in twee termijnen betalen, en een herinnering aan de betalingstermijn van 30 april voor degenen die dat doen. één volledige betaling. Om u aan te melden, gaat u naar larimer.gov, gaat u naar het tabblad Dingen om te doen en klikt u op Abonneren op e-mailwaarschuwingen.

 

Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft voor het Larimer County Treasurer & Public Trustee's Office, neem dan contact met ons op via e-mail op lctreasurer@larimer.org, telefonisch op (970) 498-7020 of via onze online chatoptie. Meer informatie is ook beschikbaar op onze website op www.larimer.gov/penningmeester.

Gepubliceerd op: 
Maandag 4 september 2023 - 8:20 uur
Contact details:

Irene Josey, penningmeester en openbare trustee van Larimer County (970) 498-7020

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog