Traducir al español

Ze dienen ter bescherming van de veiligheid, veiligheid en vrijheid die we vandaag de dag hebben.

Vandaag heeft het bestuur van de Larimer County Commissioners de week van 6 tot en met 12 november uitgeroepen tot Operatie Groen Licht voor alle veteranen, huidig ​​en dienend, die onze dankbaarheid en steun hebben verdiend voor hun diensten aan onze natie.

Operation Green Light is een nationale erkenning die in 2021 in New York van start ging en tevens wordt ondersteund door de National Association of Counties [NACo] https://www.naco.org/program/operation-green-light-veterans.

Tussen 6 en 12 november zal het Larimer County Administrative Services Building in Fort Collins en de Loveland-campus verlicht worden met groene energiebesparende LED-lampjes op timers om dankbaarheid en steun voor onze veteranen te symboliseren.

“Vorig jaar hebben we dit naar voren gebracht en waargemaakt. Het gebouw ziet er gewoon prachtig uit; Ik weet dat veteranen het op prijs stellen om op deze manier erkend te worden. Het is een manier waarop we een blijk kunnen geven van onze waardering voor het werk dat ze voor ons land hebben gedaan. Het is één ding om te zeggen dat dit een geweldig idee is, maar iets anders om het daadwerkelijk in de praktijk te brengen”, aldus Kristin Stephens, commissaris van Larimer County.

“Door tijdens de week van Veteranendag de gebouwen in de provincie groen te verlichten, willen we alle 20,000 veteranen en hun families in Larimer County laten zien dat hun dienstverlening ertoe deed en dat we dankbaar zijn voor hun offers. Nu is het onze beurt om ervoor te zorgen dat ze worden bediend door de provinciale overheid en hun gemeenschap”, aldus Lee Cooper, officier van de Veteranendiensten van Larimer County.

Het veranderen van één licht op groen binnen een huis of buiten op een veranda of bij een bedrijf tussen 6 en 12 november symboliseert die steun terwijl veteranen onze gemeenschap na hun militaire dienst blijven dienen in vrijwilligersorganisaties, de lokale overheid en vele andere manieren.

“We willen ervoor zorgen dat onze veteranen niet door de kieren glippen. Ons Veteranenservicebureau [VSO] https://www.larimer.gov/veterans werkt samen met onze Larimer County Behavioral Health Services, lokale partners, wetshandhavers en aanbieders van geestelijke gezondheidszorg om veteranen te ondersteunen die baat kunnen hebben bij gedragsgezondheidsdiensten of andere middelen”, aldus Larimer County-commissaris Jody Shadduck-McNally. “Ik ben trots op het werk dat onze VSO en onze gemeenschap doen om hen te ondersteunen.”

Larimer County steunt onze veteranen om ervoor te zorgen dat ze over de middelen beschikken die ze nodig hebben als gewaardeerde leden van onze gemeenschap die overstappen naar het burgerleven. Landelijk gaan jaarlijks ongeveer 200,000 militairen over naar burgergemeenschappen. Toch kan tussen de 44% en 72% van deze militairen tijdens hun overgang een hoge mate van stress ervaren, met geestelijke gezondheidsproblemen, dakloosheid en mogelijk zelfs zelfmoord tijdens hun eerste overgangsjaar uit de militaire dienst.

Gepubliceerd op: 
Dinsdag 31 oktober 2023 - 2:09 uur
Contact details:

Ken Cooper, directeur, faciliteiten van Larimer County, 970-498-5915, cooperka@co.larimer.co.us; Lee Cooper, officier van de veteranendienst, 970-498-7396, cooperlj@co.larimer.co.us

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
E-mail abonnementen
Carrièremogelijkheden
Transparantie | Toegankelijkheid | Security
Juridische disclaimers
Vertaal deze site
website feedback Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vlagstatus:   VolledigVolledig
pijltje omhoog