Weerwaarschuwingen
Traducir al español

Owl Canyon Road wordt vanaf vrijdag 9 april 25 heropend van CR 12 tot I-2024. Tot het einde van de zomer van 2024 zullen er op dit weggedeelte nog wegenbouwactiviteiten plaatsvinden, dus houd u aan de vlaggen en verkeerscontroleapparaten. terwijl u over dit weggedeelte reist. Uw voortdurende begrip en medewerking worden op prijs gesteld terwijl de wegwerkzaamheden doorgaan.

Houd er rekening mee dat het Colorado Department of Transportation (CDOT) het I-25-verkeer in zuidelijke richting naar de oostelijke/noordelijke I-25-passeerstrook zal verplaatsen, van net ten noorden van het knooppunt Owl Canyon naar het knooppunt CO-Hwy 1 in Wellington. Deze rijstrookwisseling start op woensdag 10 april 2024. Naast deze rijstrookwisseling zal CDOT de oprit naar de zuidelijke I-25 bij Owl Canyon Road afsluiten en het verkeer omleiden langs de I-25 frontweg op de oostkant van de I-25. Het wordt aangemoedigd dat reizigers een alternatieve route voor zuidelijke richting op de I-25 gebruiken.

Bezoek CDOT's voor meer informatie over de I-25-constructiewerkzaamheden van CDOT Vervanging van I-25 betonpanelen van Fort Collins naar Owl Canyon Road webpagina.

 

Gepubliceerd op: 
Woensdag 10 april 2024 - 1:00 uur
Contact details:

Jason Fagette, bouwmanager
(970) 498-7133
e-mail Jason

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog