Traducir al español

Een update over de ontwikkelingen in het Larimer County Water Master Plan Project in het afgelopen jaar zal worden gepresenteerd tijdens een openbare open dag door Larimer County Community Development in mei.

Het Larimer County Community Development-team nodigt ook publieke feedback uit over de voortgang die is geboekt en de toekomst van het project.

Hoewel Larimer County geen waterleverancier is, werkt het samen met het publiek en zijn partners aan het Larimer County Water Master Plan https://www.larimer.gov/planning/water om de huidige en toekomstige watervoorraden verstandig te gebruiken.

Het open huis is gepland op 6 mei 8 van 1 tot 2024 uur in de vergaderruimte Carter Lake op de eerste verdieping van het Larimer County Administrative Services Building, 200 W. Oak St., Fort Collins, Colorado.

Watervoorraden in het Westen zijn van cruciaal belang voor onze welvaart, gezondheid, toerisme, landbouw en economisch welzijn, en de open dag zal het publiek informeren over de voortgang van het plan op deze en andere gebieden. De toegenomen bevolking in Larimer County en Noord-Colorado heeft zowel de land- als de watervoorraden voor landbouw- en gemeentelijk gebruik onder druk gezet.

Het Water Masterplan-project begon medio 2023 na een eerdere regionale waterstudie en andere watervoorradenevenementen in Larimer County om een ​​ontwerp van visie en doelstellingen voor het masterplan op te stellen.

Gepubliceerd op: 
Woensdag 10 april 2024 - 11:46 uur
Contact details:

Danielle Reimanis, 970-498-7710, reimanda@co.larimer.co.us

Ik wil

Larimer County, Colorado

200 W. Eikenstraat
Fort Collins, CO 80521
Kaart met voorzieningen

Contacteer ons

Larimer County op Facebook Larimer County op Twitter Larimer County op YouTube Larimer County op LinkedIn Instagram
Social Media | E-mail abonnementen
Weersvoorspelling en waarschuwingen
Vertaal deze site
pijltje omhoog